[:en]Welcome to the Intermodal World with ISO Container + Stronga Hooklift Trailer[:sv]Fantastiska användningsområden för fraktcontainrar - ISO-containertransport med Stronga-släp med krankrok[:]

Fantastiska användningsområden för fraktcontainrar - ISO-containertransport med Stronga-släp med krankrok

  • by stronga
  • Posted in: HookLoada
  • 0
4
mars, 2019

Tänka Annorlunda

På Stronga har vi en helhetssyn på verksamheten och uppmuntrar kunderna att tänka annorlunda.

Vi söker aktivt metoder och tekniker som hjälper kunderna och tar deras kostnadsbesparing och effektivitetshöjning till nya höjder. Vill man förbättra den operationella effektiviteten inom materiallogistik är crossoverteknik – ”intermodal transport” – för väg-, järnvägs- och sjötransport ett alternativ. I en tid då världen vänder blicken mot intermodal transport som framtidens lösning uppmanar vi kunderna att gå i spetsen för utvecklingen tillsammans med Stronga och få fördelar som pionjärer.

Intermodal Transport

Intermodal transport kan bli verklighet för dig genom en klok investering i ett HookLoada-släp. Genom att lägga till en stark ISO A-stomme, öppnas dörren till en värld av verkligt mångsidiga logistiklösningar som möjliggör transport-, hanterings-, lagrings- och bearbetningsfunktioner. Allt detta är möjligt i en flotta av prisvärda ISO-fraktcontainrar.

Stronga-släp med krankrok låter dig effektivt flytta och transportera ISO-containrar, på och utanför vägarna. Upplocknings- och tippfunktionen är en central fördel.

Revolutionerande Metod

I kombination med sektorövergripande universalfraktcontainrar erbjuder Stronga-släp med krankrok en revolutionerande metod jämfört med vanliga jordbrukssläp, lastbilar och transportsystem, med betydande kostnads- och tidsbesparingar under varje transportcykel. Dessutom kan du skapa mervärde i verksamheten.

Stronga kan hjälpa dig att ta fram en HookLoada- och stomme av ISO-crossovertyp vars storlek och egenskaper passar dina behov perfekt. Föreställ dig mervärdespotentialen för dina grödor och material när du använder en ISO-container med krankrok.

Föreställ dig Kombinationspotentialen

Genom att samarbeta med Stronga kan kunderna över tid ta fram fler användningsområden och optimala lösningar. Anpassa själv dina specialanpassade ISO-stommar efter behov eller utveckla dem i samarbete med lokala containertillverkare. Ta flexibiliteten till nya nivåer med ett Stronga-släp med krankrok – ta kontroll över hanterings-, lagrings- och bearbetningskostnaderna.

Föreställ dig kombinationspotentialen när du kombinerar en ett släp med krankrok med en ISO-fraktcontainer. Nedan hittar du några av flera olika användningar, tillämpningar och året-runt-lösningar när du kombinerar HookLoada med olika slags fraktcontainrar.

Fantastiska Användningar av Fraktcontainrar

Fantastiska och innovativa användningar av fraktcontainrar i kombination med Stronga-släp med krankrok:

Flytande bulk i fraktcontainrar med FlexiTanks

Fast bulk i fraktcontainrar

Balar fraktcontainrar

Maskintransport i ISO-containrar

Kylning fraktcontainrar

Verkstad fraktcontainrar

Fraktcontainrar för inomhusträdgårdar/odlingsytor

ISO-containrar som hemkontor

Bastu fraktcontainrar

Fraktcontainrar som trädgårdsskjul

ISO-container som simbassäng

Fraktcontainrar som flyttbart kafé

Och mycket mer...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *