[:en]DumpLoada DL1000HP half pipe tipper trailer – Re-think efficiency & productivity[:sv]Stronga DumpLoada DL1000HP dumpervagn – Ett smart val[:]

Stronga DumpLoada DL1000HP dumpervagn – Ett smart val

  • by stronga
  • Posted in: DumpLoada HP
  • 0
11
januari, 2017

Stronga DumpLoada DL1000HP dumpervagn är pålitlig, mycket effektiv och kännetecknas av en imponerande prestanda. Den kommer att göra allt man kan göra med lastbil men till ett fantastiskt lågt pris. DumpLoada DL1000HP  dumpervagnar för tunga laster bevisar sin förmåga att skapa intäkter och professionellt arebet.

Se en video om en dumpervagn för tunga laster >

Enkel uthällning av material.

Bakluckan i Stronga dumpervagn med en halvcirkelformad kropp öppnas mycket brett vilket ger möjlighet att enkelt hälla ut gigantiska stenar som annars kan fastna eller skada dumpervagnen med en halvcirkelformad kropp.

Mindre vikt. Högre inkomst.

I enlighet med vårt ansvar att tillverka de bästa produkterna för våra kunder arbetar vi tillsammans med SSAB och erbjuder förstärkningsplåtar i Hardox stål i produktion av Stronga produkter.

Det är bevisat at Hardox stål ökar maximalt kraften under arbeten i de svåraste industriförhållandena, t ex i byggverksamhen, stenbrott, bearbetning och transportering av material.

Genomtänkt och stark konstruktion

DL1000HP dumpervagn för tunga laster är tillverkad med en mycket kraftig men också mycket lätt fjädring vilken är också förstärkt med Hardox metall i de mest riskfyllda delarna för att garantera säkerhet. Stronga undersöker sådana delar med innovativa 3D-program.

Boggieaxlar (balanserade axlar) förbättrar kraften som behövs för att dra dumpervagnen och det förbättrar körning i fält och ökar dumpervagnens effektivitet. Tillverkad med fjädrande dragstång av en särskilt lång konstruktion minskar den traktorns dragning och jämnar körning. Du kommer definitivt att uppskatta denna fördel.

Läs om BPW axlar. Kvalitet på insidan.

Stronga dumpervagnar tillverkas med BPW axelsystem som är synonymt med kvalitet, tillförlitlighet och prestanda även under de svåraste förhållandena. Se en video om BPW axelsystem som går hand i hand med Stronga dumpervagnars kvalitet.

Minskar antal arbetscykler. Förbättrar produktiviteten

Kraftfulla tjocka rör och lyftcylindrar minskar arbetscykeltiderna. Genom rör i dubbel tjocklek flyter oljan snabbare och ökar tippningshastigheten. De längre rören ger möjlighet att tippa i 65 graders vinkel vilket förbättrar tippningen. Detta sparar din värdefulla tid.

Tillverkad med noggrann Half Pipe design

En half pipe kropp ger möjlighet att effektivt hälla ut vilken last som helst eftersom laster av olika innehåll hälls ut snabbare genom en kropp med sådan strömlinjeformad konstruktion.

Hardox ”knivsegg” design låter inte laster att fördelas på kanterna och kroppens främre del – skyddet – skyddar dig och din traktor mot lös last.

Minskat rullmotstånd

Stronga använder stora radiala däck som är högkvalitativa och hållbara. Lågt tryck i däcken skyddar fältena och fördelar vikten vilket minskar risken för sänkning.

För Stronga är det ytterst viktigt att erbjuda endast högkvalitativa produkter till sina kunder. DL1000HP dumpervagn för tunga laster är en utmärkt universell dumpervagn som kan användas året runt.

Kontakta Stronga

Stronga har marknadsledande dumpervagnar inom materialtransportering som nyligen har blivit en perfekt lösning. Stronga är din pålitliga partner, vid transportfrågor kontakta vårt vänliga team och få en professionell konsultation.

Contact Stronga F T YT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *