[:en]DumpLoada DL900HP – Fully committed to heavy material tipper trailer transport[:sv]DumpLoada DL900HP dumpervagn - Transportlösningar för särskilt tunga laster[:]

DumpLoada DL900HP dumpervagn - Transportlösningar för särskilt tunga laster

 • by stronga
 • Posted in: DumpLoada HP
 • 0
28
december, 2016

Stronga DL900HP dumpervagn har den optimala storleken för transportering av tunga laster vilket ökar produktiviteten, effektiviteten och kostnadseffektiviteten inom gruvdrift och behandling av tunga material.

 för tunga laster har blivit en utmärkt lösning för ingenjörsföretag på grund av sin höga potential och kraftig teknologi som klarar aggressiva förhållanden.

Se en video om en dumpervagn för särskilt tunga laster >

Transportlösning för tunga laster

Speciella Stronga dumpervagnar för byggnadsarbeten är avsedda för optimal funktion och skapade för komfort, särskilt för den skandinaviska marknaden, samt passar för transportering av stenar under de svåraste förhållandena. Speciellt avsedd för transportering av tunga laster kan DL900HP minska arbetskostnader per varje lastad ton.

Tipper trailer with brush wood

Absolut solid styrka.

Prestanda utan kompromisser.

strength

Solid kropp av Hardox 450 platta ger styrka, kompromisslös prestanda och utmärkt hållbarhet under de svåraste arbetena. Testad under de svåraste förhållandena och icke-slitande kropp av Hardox stål skapar perfekt motståndskraft mot stenpåverkan under intensivt arbete.

Tipper trailer with rocks

Läs mer om Hardox 450 ståls fördelar >

Innovativ halvcirkelformad konstruktion.

Half Pipe trailer body

Innovativ, modern, säker och effektiv dumpervagn med halvcirkelformad konstruktion är avsedd för enkel körning under stor belastning. Läs hur:

 1. En halvcirkelformad profil garanterar säkerhet till och med under stora belastningar vid körning kuperad terräng.
 2. Lösa ämnen hälls ut i en lämplig vinkel vilket minskar risken för att stenar skadar dumpervagnen under transportering.
 3. Lösa ämnen fördelas i den halvcirkelformade kroppens center vilket förbättrar dumpervagnens stabilitet.
 4. Halvcirkelformad konstruktion behöver inga längs- och tvärgående balkar vilket ökar nyttolasten.
 5. Optimal lastfördelning behåller låg tyngdpunkt för större stabilitet.
 6. Minskad stötbelastning under aggressiva förhållanden, t ex stenbrott och under transportering av sand och andra tunga laster.
Tipper trailer with gravel

Evolution på utsidan. Kvalitet på insidan.

Du kan lita på Stronga och BPW tillförlitlighet, optimal kvalitet och långvarighet. DL900HP med BPW axlar och fjädring för de svåraste arbetena (pneumatisk eller hydraulisk anordning som tillval), axlar och broms:

 1. Mycket hårda, pålitliga och hållbara
 2. Snabb och konsekvent bromsning
 3. Längre intervall mellan underhållsarbeten och lägre underhållskostnader
 4. Optimal funktionalitet och teknisk dynamik oavsett var du kör
Tipper trailer

Ytterst hård fjädring.

Dumpervagnar DL900HP med fjädring är synonym med världsledande produkter till professionella användare.

Tipper trailer sprung suspension

Axlar, fjädring och bromsteknologi är skapade för tunga laster och kuperad terräng som är särskilt typisk för Skandinavien. Balanserad, pneumatisk eller hydraulisk fjädring som tillval.

Tipper trailer

Stronga fortsätter att producera och utveckla dumpervagnar för byggarbetsplatser med anpassade axlar, fjädring och bromssystem som uppfyller säkerhetsnormer. Säkerhet är en av dumpervagnars viktigaste egenskaper.

Läs mer

Stronga dumpervagnar är bland marknadsledande transportmaskiner inom byggbranschen. Stronga är din pålitliga partner i transportfrågor, kontakta vårt vänliga team för en professionell konsultation.

Contact Stronga F T YT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *