[:en]Transforming compact and nimble design – The upgraded HookLoada HL014 trailer[:sv]Kompakt och lättmanövrerad design – den förbättrade HookLoada HL014[:]

Kompakt och lättmanövrerad design – den förbättrade HookLoada HL014

 • by stronga
 • Posted in: HookLoada
 • 0
22
november, 2016

'Allt som bygger på tillförlitlig teknik har bevisats i arbetet'

Stronga är designer av den berömda HookLoada växlarvagn – ett system för lossning av containrar på marken. Vår kompakta krokväxlarvagn HookLoada 014 har en förbättrad, mer dynamisk, effektiv och produktiv design.

Se en film om HookLoada HL014 >

HookLoada HL014 video

Stronga tillverkar HookLoada växlarvagnar av en ytterst pålitlig serie som kan anpassas till alla kunders traktorer.

Futuristisk teknologi av krokväxlarvagnar

Stronga har ett bra rykte på marknaden av innovativa, kreativa och futuristiska två- och treaxliga krokväxlarvagnar. Den största fördelen med Stronga kroksystem är dess flexibilitet. Med HookLoada kan kunderna lasta, transportera eller lossa containrar var de vill.

 Krokväxlarvagnar

Perfekt utformad klassisk design

Den moderna HookLoada HL014 växlarvagn i en förbättrad version med klassisk design är lättstyrd och tillförlitlig. Tillsammans med sådana futuristiska innovationer som ett helautomatiskt låssystem är den förbättrade HookLoada HL014 en perfekt transportteknologi.

Hooklift trailer

Presentation av det automatiska låssystemet

Stronga HookLoada HL014 tillverkas nu som standard med ett högkvalitativt och innovativt helautomatiskt låssystem. Containrarna låses automatiskt i ramen och hålls perfekt under tippning.

Hooklift trailer

101 möjlighet att använda krokväxlarvagnar

14 t krokväxlarvagn som är känd på marknaden kännetecknas av ytterst pålitlig transportlösning och stor kraft i serviceindustri. HookLoada HL014 ägare använder 14 t kroksystem för transportering av verktyg, maskiner och annan utrustning, dvs. för en mängd aktioner:

 1. Utrustning för materialbehandling
 2. Lövborttagning
 3. Jord och kompost (i säckar och opackad)
 4. Sophämtning
 5. Borttagande av slam
 6. Och många andra verksamheter (se fler användningsmöjligheter av HookLoada i jordbruk, skogsbruk och byggverksamhet).
Hooklift trailer and container

Superstabilitet och manövrerbarhet

Ytterst låga, 1140 mm valsar med standardhjul ger utmärkt säkerhet och stabilitet vid körning på alla vägar. Lätt manövrerbarhet till och med på trånga vägar är en av den kompakta HookLoada HL014 växlarvagns fördelar.

Krokväxlarvagnar

Extremt kompakt och kraftfull

Alla HookLoada växlarvagnar tillverkas endast av de starkaste och lättaste metallerna. HookLoada HL014 kännetecknas av ytterst liten vikt eftersom man använder ganska många Hardox plattor i växlarvagnens mest belastade delar under dess produktion.

Kompakt och hållbar konstruktion låter användare av HookLoada HL014 lasta och tippa över 14 ton. För krokväxlarvagnen är 4500 mm containerlängd och 65˚ tippvinkel optimala. Ännu längre containrar kan användas vid transportering av rullar.

Krokväxlarvagnar

Krokväxlarvagnens höga specifikation

HookLoada HL014 specifikation omfattar följande funktioner för att uppnå utmärkt prestanda och effektivitet:

 • ADR axlar som är kända på marknaden.
 • WABCO tryckluftbromsar för alla hjul.
 • Parabolisk fjädring.
 • 12 V LED belysningssystem.
 • 445/65 R22,5 radialdäck.

Läs mer

Om du är intresserad av HookLoada HL014 krokväxlarvagn kontakta oss för en professionell konsultation. Klicka på bilden nedan för att nå Stronga tekniska team.

Contact Stronga F T YT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *