[:en]Refining the design of Stronga drying solutions – Re-engineering FlowDrya and Heatex[:sv]Uppdatering av Stronga torklösningar - FlowDrya och Heatex[:]

Uppdatering av Stronga torklösningar - FlowDrya och Heatex

  • by stronga
  • Posted in: FlowDrya
  • 0
1
juni, 2016

Stronga är en ledande konsult, designer och tillverkare av högkvalitativa torksystem. Dessa system kan torka olika material enligt kundens energibehov. Stronga har nyligen uppdaterat FlowDrya och Heatex så att den nya konstruktionen ökar effektiviteten, hållbarheten och tillförlitligheten av torkning av olika material.

Se en video om torkning av träspån med FlowDrya >

Torkning av träspån med Stronga FlowDrya & Heatex

Video om FlowDrya torvtorkning.

Förnybar värme (RHI)

Renewable Heat Incentive (RHI)

Stronga torklösningar passar perfekt för Storbritanniens RHI plan. Efter den positiva responsen till RHI fortsätter vi att rekommendera våra kunder Stronga torklösningar som optimerar användningen av värmevärde:

  1. Anaerob rötning(AD) eller kombinerad el- och värmeproduktion(CHP) med restvärme.
  2. Kraftvärmeverk kräver ständigthögkvalitativt torrt biobränsle.
  3. Såverk byter fuktig flis motförnybara biobränslen.
  4. Skogsföretag kan sälja det torkade virket till biomassa för pannor med biobränsle.
  5. Leverantörer av biobränsle förväntar sig tillväxt då de själva levererar torr flis till marknaderna för biomassa.
  6. Kunder som har icke överlastade pannor med biomassa använder sina resurser för att få torrt biobränsle.

Stronga FlowDrya

Nya ingenjörslösningar

Stronga anstränger sig för att ständigt tillverka endast pålitliga, hållbara och högkvalitativa produkter. FlowDrya och Heatex har nyligen varit uppdaterade och frbättrade för ännu bättre effektivitet och mångsidighet.

Stronga woodchip drying

Heatex är nu bekvämt installerad vid en icke-stationär container. Denna nyhet i produkten innebär att Heatex är nu fördelad till 3 kammare – för kontroll, ventilation och luftkonditionering samt en isolerad kammare för tillförsel av varm luft.

Stronga FlowDrya and Heatex

Stationära och mobila torkanordningar

Heatex kan användas med en torkcontainer och / eller FlowDrya för att tillgodose kundernas behov (se bilden nedan). Med en unik möjlighet att använda flera stationära installationer (FlowDrya) och mobila lösningar (HAF torkcontainrar och HookLoada) kan kunderna njuta av en stor mängd möjligheter såsom torkning av stora mängder olika material i önskad tid.

Stronga Drying Solutions

Stronga torkanordning är ett tredelat system bestående av Heatex, HAF torkcontainer och HookLoada. Med HookLoada kan kunderna samla och transportera fuktiga och blöta material, torka dem med Heatex och leverera den torra produkten till slutkunden.

Effektiv och miljövänlig design

Alla Stronga produkter tillverkas enligt grundläggande principer för att producera långvariga och miljövänliga produkter. Stronga FlowDrya är en produkt som inte använder mycket energi och kan använda låga temperaturer för torkning men skapad för att uppnå optimal effektivitet.

No belts, chains or sprockets

Det universella torksystemet driver det blöta materialet tratten längs hela torklinjen och torkar det med justerbar temperatur med hjälp av Heatex. Hela torksystemet är tillförlitligt, enkelt och effektivt.

Stronga woodchip drying

Oändliga innovationer. Obegränsad mångsidighet

Stronga FlowDrya och Heatex kan torka ett brett urval av material för långsiktig ekonomisk fördel och produktivitet. Kunderna kan torka träspån, flis, torv, grönsaker, kompost, naturgödsel, organiskt avfall och mycket mer.

Stronga FlowDrya and Heatex

Marknadsledande trattkapacitet

Som en del av FlowDrya nyheter har Stronga ökat trattens kapacitet. Den standardiserade FlowDrya trattkapacitet på 30m3 har ökat med minst 13m3 mer än likadana anordningar på marknaden. Därför kommer du att behöva lasta mindre blöt material i en större tratt.

Stronga woodchip drying

Läs mer

Om du är intresserad av denna investering kontakta oss för en professionell konsultation. Klicka på bilderna nedan och kontakta vårt tekniska team.

Contact Stronga F T YT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *